Ortopèdia - Medicina esportiva - Traumatologia

Patir Lumbàlgia a Mallorca

Acaba de baixar de l'avió a Mallorca i es troba esperant el seu equipatge de 20 kg. Inclinant el tors lleugerament cap endavant recull la seva maleta de la cinta i ja l'hem fatut!. Un dolor agut li travessa per l‘esquena, i qualsevol moviment li suposa un dolor infernal. Fins i tot, el simple fet de  recollir una tovallola de la hamaca pot provocar-li un efecte semblant. Moltes vegades, les coses més banals són les causants d'una lumbàlgia durant les seves vacances a Mallorca, que llavors deixen de ser “vacances”.

Seguiment mèdic durant les vacances

Això li pot ocórrer a qualsevol, també a vostè: Just abans de partir de vacances es posa malalt. Necessita unes vacances – ara més que mai! El seu ortopeda no té cap inconvenient en què es marxi de vacances, sempre i quan estigui garantit el seguiment mèdic a Mallorca. Des del seu punt de vista, seria una gran avantatge poder comunicar-se amb un col·lega alemany per poder continuar en el lloc de les vacances el tractament iniciat per així garantir que aquest conclogui amb èxit.

Per al seguiment mèdic d'un tractament ortopèdic o la realització d'un diagnòstic radiològic a Mallorca, per favor, recordi endur-se’n o potar, al ser possible, tota la documentació disponible (radiografies, TCs, ressonància magnètica, etc) i no s‘oblidi de les dades de contacte del seu ortopeda habitual. Lista recordatòria


Dr. Schlüter pot salvar-li les vacances

Les teràpies ortopèdiques consisteixen en prestar ajuda de forma ràpida en cas de dislocació  vèrtebres, amb dolors semblants a una lumbàlgia, tortícoli, espatlla congelada i dolors a la columna vertebral toràcica. El ventall de tractaments abasta, així mateix, la cura de fractures, la punció de escolaments articulars, l'assistència en lesions esportives, p. ex. amb teràpies japoneses amb tires, així com la profilaxi d‘ artròsis, la reconstrucció muscular, l'avaluació general de sobrecàrrega a la columna vertebral, dels braços i les cames, aixó com la provisió de plantilles i suports ortopèdics. Mantenim una estreta col·laboració amb hospitals, clíniques i facultatius a Alemanya.

Gamma de tractament

  • Quiroterapia. En l'ortopèdia conservativa es disposa d‘una gran experiència per evitar o prescindir d'intervencions quirúrgiques. Dolències de la columna vertebral són tractades amb tècniques de la quiroteràpia. En col·laboració amb mèdics internistas, neuròlegs i otorrinolaringólogos s'apliquen tècniques especials per al tractament de *tinitos, mareig, dolors facials i malalties vegetatives com les taquicàrdies. Teràpies especials per a les síndromes de braç de tennista, colze de golfista, espatlla congelada i dolors en l'espatlla, el genoll i el maluc.
  • Sonografia. Experiència durant diversos anys en la realització d'exàmens ecogràfics dels músculs, tendons, articulacions i, especialment, de malucs neonatals.
  • Teràpia del dolor. Es duen a terme determinats sistemes d'infusió i injecció, adaptats a cada cas individual. Per a la seva administració i monitorització, disposem de sales de cura individuals. Si ho desitja, acompanyem la seva malaltia amb mesures fisioterapèutiques (medicina no agressiva). Es realitzen també injeccions per a la regeneració de cartílags en cas d'articulacions doloroses i desgast.
  • Medicina esportiva. Es tracten, especialment, lesions greus i malalties cròniques. Col.laborem amb un fisioterapeuta esportiu alemany d'un centre de rehabilitació proper. Es recepta o s'apliquen directament al consultori els suports per a les dolències de la columna vertebral i/o les articulacions (comprimides, faixes, tires, embenatges) que siguin necessaris en cada cas.
  • Rehabilitació. Per descomptat, també li brindem la possibilitat d'un tractament fisioterapèutic. Li oferim un tractament individualitzat per a aquelles enfermetats i molèsties per les quals mai ha trobat el temps necessari   per tractar-les en el seu país d'origen. Ara, en vacances, disposa de més temps lliure i d’un horari adaptat a les seves necessitats; ja no hi ha excusa.
  • Diagnòstic radiològic. O bé, el seu metge a Alemanya li va aconsellar seguir amb el tractament ortopèdic durant les vacances, motiu pel qual porta amb vostè mateix les radiografies, o bé ha hagut d'anar a l'hospital a Mallorca per un incident inesperat.
  • Traumatologia. Paraula que prové del grec. La traumatologia versa sobre les lesions de l'aparell locomotor en el sentit més ampli. Per això, la ciència de la traumatologia comprén el camp de lesions i ferides, les seves causes i els seus tractaments.
Comunidad de mèdicos

(+34) 971 642 111

Carrer d´en Llaneras 2

07650 Santanyí

info@medizincentrumsantanyi.com

_______________________

Horari de consulta

_______________________

Dr. med. Manfred Schlüter

Correu electrònic al Dr. Schlüter

Metge especialista

Ortopèdia & medicina esportiva

acupuntura

de dilluns a divendres:

10:00 a 12:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 636 296 378
_______________________

Dr. med. M. E. Rösel

Correu electrònic al Dr. Rösel

Metge especialista

en medicina general

de dilluns a divendres:

09:00 a 13:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 697 339 549

_______________________

Copyright: MedizinCentrum Santanyi

Medizin auf Mallorca

Das kann auch im Urlaub ganz unverhofft zu einem großen Thema werden.

Dann ist ein deutscher Arzt auf Mallorca gefragt, Ihnen den Urlaub zu retten.