Peu d‘impremta


Responsable del contingut d'aquesta pàgina web:


Dr. med Michael E. Rösel

Carrer d´en Llaneras 2
07650 Santanyí

Telèfono: (+34) 971 642 111

E-Mail: info@medizincentrumsantanyi.com
I
nternet: www.medizincentrumsantanyi.com


Renúncia de responsabilitat


Responsabilitat de continguts
Els continguts de la nostra pàgina web es van recopilar amb la màxima cura possible. No obstant això, no podem garantir l'exactitud, la integritat i l‘actualitat de la informació proporcionada. Segons l'article 7 paràgraf 1 de la Llei alemanya de Telecomunicacions (*TMG), com a proveïdors de serveis, som responsables dels nostres propis continguts publicats en aquestes pàgines amb conformitat amb les lleis generals. No obstant això, segons els articles 8 a 10 d'aquesta llei *TMG, com a proveïdors de serveis, ni som responsable de supervisar la informació de tercers, transferida o emmagatzemada, ni d'investigar les circumstàncies que suggereixin indicis d'una activitat il·legal. No es veuen afectades per això les obligacions d'eliminar o impedir l'ús de la informació segons les lleis generals. No obstant això, la responsabilitat referent a això, només és aplicable a partir del moment de la presa del coneixement d'una infracció jurídica concreta. En cas de tenir coneixement d'infraccions jurídiques, ens comprometem a eliminar immediatament aquests continguts.

Responsabilitat d'enllaços
La nostra oferta conté enllaços a pàgines web externes de tercers en què no podem influir de forma alguna en els seus continguts. Per aquest motiu, no podem assumir la responsabilitat d'aquests continguts aliens. El responsable dels continguts de les pàgines vinculades és sempre del proveïdor o el gestor d'aquestes. Les pàgines vinculades es van revisar en el moment del seu enllaç en quant a possibles infraccions legals sense que es detectés cap il·legalitat. No obstant això, no és exigible un control permanent dels continguts de les pàgines vinculades sense que intervinguin indicis concrets d'infracció. En cas d'arribar a tenir coneixement d'infraccions ilegals, donarem pas a l‘eliminació immediata dels enllaços corresponents.

Drets d'acte
Els continguts creats pels gestors d'aquestes pàgines estan subjectes a la llei alemanya de propietat intel.lectual. La reproducció edició, distribució i tot tipus d'utilització fora del marge legal de la propietat intel·lectual precisen de l'autorització escrita de l'autor o redactor corresponents. Les descàrregues i còpies d'aquesta pàgina estan permeses exclusivament per al seu ús privat i no comercial. Sempre que els continguts d'aquesta pàgina no hagin estat creats pel gestor, són aplicables els drets de propietat intel·lectual de tercers. Els continguts de tercers s'identificaran expressament com a tals. No obstant això, si tingués constància d'una violació dels drets de propietat intel·lectual, preguem que ens ho comuniqui. En cas de tenir coneixement d'infraccions jurídiques, eliminarem immediatament els continguts corresponents. No està permesa la reproducció, parcial o total, del contingut sense prèvia autorització. En cas d'incompliment, es reserva el dret d'iniciar diligències judicials civils i/o penals.

Protecció de dades

Per utilitzar la nostra pàgina web se li sol demanar generalment que introdueixi dades personals. No obstant això, la introducció de les dades personals (p. ex. nom, adreça o correu electrònic) és sempre voluntària, si pot ser. Aquestes dades no es transmetran a tercers sense el seu consentiment explícit. Li advertim que en la transmissió de dades per internet (p. ex. comunicacions per e-mail) pugui haver-hi bretxes de seguretat. La protecció total de dades enfront de tercers no és factible.
Queda expressament prohibit l'ús per part de tercers de les dades de contacte publicats en el marc de l'obligació de l'avís legal per a l'enviament de publicitat i material informatiu no sol·licitats explícitament. Els gestors de les pàgina es reserven expressament el dret a prendre mesures legals en cas de l'enviament no desitjat d'informació publicitària a través de correus Spam.
Referències bibliogràfiques
: Disclaimer eRecht24

Comunidad de mèdicos

(+34) 971 642 111

Carrer d´en Llaneras 2

07650 Santanyí

info@medizincentrumsantanyi.com

_______________________

Horari de consulta

_______________________

Dr. med. Manfred Schlüter

Correu electrònic al Dr. Schlüter

Metge especialista

Ortopèdia & medicina esportiva

acupuntura

de dilluns a divendres:

10:00 a 12:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 636 296 378
_______________________

Dr. med. M. E. Rösel

Correu electrònic al Dr. Rösel

Metge especialista

en medicina general

de dilluns a divendres:

09:00 a 13:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 697 339 549

_______________________

Copyright: MedizinCentrum Santanyi