Dr. med. Michael E. Rösel del Centre Mèdic Santanyí

"He estat en la consulta del Dr. Rösel, un metge de PRIMERA! El que donaria jo per tenir un metge així a Alemanya! Vaig contreure un virus i el tractament rebut va demostrar la seva gran competència professional. En temps d'I. coli enterohemorrágica,  un es queda més tranquil al ser atès per un metge tan prudent i ben format. Tenint en compte que també hi havia nens, el Dr. Rösel no només em va donar el seu número de mòbil sinó també el de la seva casa perquè pogués contactar amb ell a qualsevol hora. És fenomenal!“

Aparell d'ecografia d'última generació

El seu aspecte exterior ja ens revela molt sobre la intel·ligència d'aquest aparell amb Doppler de color incorporat. El nou dispositiu d'ecografia del Centre mèdic Santanyí és compacte i manejable; és fàcil de transportar i es pot utilitzar en qualsevol lloc, ja sigui a les diferents sales del consultori,  al propi habitatge, en la seva finca a Mallorca o, si cal, en un vaixell o a l'hotel de vacances. La seva mobilitat no té límits!

Gràcies a la seva lleugeresa i les seves dimensions reduïdes, aquest dispositiu per realitzar ecografias, pot ser emprat amb absoluta agilitat i flexibilitat. Aquest, compte amb la més nova tecnologia que ens permet establir un diagnòstic precís in situ, la qual cosa en moltes ocasions dóna lloc al cessament de la preocupació mèdica i amb això a la tranquil·litat del pacient preocupat.

També a l'àrea de la prevenció, l'ecografia ofereix totes les aptituds que siguin precises per realitzar un examen mèdic, incloent l'avaluació de la funció tiroïdal i la del risc actual de *arterioesclerosis mitjançant el mesurament del grossor intima mitjana.

En cas de lesions en turistes, les dades i els valors obtinguts en el diagnòstic es poden enviar via online directament al seu metge a Alemanya, de manera que, una vegada acabades les seves vacances a Mallorca, el seu metge de família pugui continuar el tractament i realitzar el seguiment mèdic al seu país d'origen, basant-se en totes les dades obtingudes en el primer diagnòstic realitzat a Mallorca.

Entrevista amb el Dr. med. Michael E. Rösel sobre el nou aparell d'ecografia a Santanyí (en alemany).

El consultori disposa d'una petita sala de cirurgia menor per realitzar de forma immediata totes les intervencions que es puguin practicar de forma ambulatoria. Per descomptat, també duem a terme la cura post-operatòria a les sales del nostre consultori a Santanyí.

També els nens poden posar-se malalts de sobte a Mallorca

Especialment per als nens, les vacances són l'època de l'any més emocionant. Durant una o dues setmanes poden dedicar-se només a jugar, divertir-se i xipollejar en l'aigua fent xivarri. I tot això sota el sol de Mallorca. En aquestes circumstàncies pot ocórrer que els nens es lesionin jugant a la mar, a la platja o al camp durant les seves vacances a Mallorca. Per als pares, moltes vegades és un xoc. És un gran alleujament saber que tenen a la seva disponibilitat immediata un metge alemany. Una visita amb un metge alemany durant les vacances a Mallorca li donarà més confiança i seguretat a vostè i als seus familiars.

Durant les vacances a Mallorca, les molèsties, tant lleus com a fortes, no només afecten als nens. Si detecta alguna cosa inusual en els seus fills o vostè mateix comença a sentir de sobte un malestar, no perdi el temps vacil·lant.

Acudeixi a un metge a Mallorca

Visitas a domicilio – visitas al hotel

Visites a la seva finca – visites al seu vaixell

Tant si ve de vacances a Mallorca amb una afecció mal curada com si contreu d'imprevist una malaltia aquí, el centre mèdic d'especialistes alemanys en medicina general a Santanyí, in situ li ajudarà perquè pugui gaudir d'unes vacances tranquil·les a Mallorca. Mallorca, l'illa dels ports i de les cales, rep la visita d'una multitud de iots i vaixells. Si necessita un metge d'urgències quan es troba enmig del mar mediterrani o en un port de Mallorca, el Dr. med. Michael E. Rösel del Centre Mèdic Santanyí està a la seva disponibilitat, ja sigui en el port o ja sigui en alta mar.

Metge d'urgències a Mallorca

Gràcies a la seva llarga experiència com a metge d'urgències, el Dr. Michael E. Rösel de Santanyí sap el què fa falta per prestar els primers auxilis. Per poder arribar sense demora al seu pacient, en cas d'urgència, utilitza la seva moto el què li permet sortejar les retencions a causa del trànsit intens en temporada alta turística. Al pacient o al turista malalt a Mallorca li tranquil·litzarà saber que pot cridar al metge de família a Mallorca, a totes hores, i que aquest acudirà ràpidament en la seva ajuda.

Exàmens d'aptitud mèdica per la capbussada

Tots els centres de capbussada responsables, li demanaran aquest certificat si vol practicar la capbussada a la illa més gran de les Balears. No seria la primera vegada que un turista arriba a Mallorca per capbussar i s'adona que el seu certificat mèdic d'aptitud per la capbussada està caducat, o que se l‘ha deixat a casa. En aquest cas el Centre Mèdic Santanyí pot ajudar-lo ipso facto.

Comunidad de mèdicos

(+34) 971 642 111

Carrer d´en Llaneras 2

07650 Santanyí

info@medizincentrumsantanyi.com

_______________________

Horari de consulta

_______________________

Dr. med. Manfred Schlüter

Correu electrònic al Dr. Schlüter

Metge especialista

Ortopèdia & medicina esportiva

acupuntura

de dilluns a divendres:

10:00 a 12:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 636 296 378
_______________________

Dr. med. M. E. Rösel

Correu electrònic al Dr. Rösel

Metge especialista

en medicina general

de dilluns a divendres:

09:00 a 13:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 697 339 549

_______________________

Copyright: MedizinCentrum Santanyi