Consultori de metges alemanys a Santanyí, Mallorca

El preciós poble de Santanyí es troba en l'extrem sud-est de Mallorca. Des de Palma arribarà al centre mèdic alemany via Campos, seguint en direcció a Santanyí. El centre mèdic, que opera com a consultori privat, cobreix la totalitat del municipi de Santanyí que componen les localitats següents: s’Alqueria Blanca, Son Moja, Cala Santanyí, Calonge, Cala Figuera, Es Llombards, Cala Llombards, S’Almunia, Portopetro, Cala d’Or i és Cap d’és Moro.

L'àrea d'actuació dels metges alemanys del Centre Mèdic Santanyí- Medizin Centrum Santanyí inclou també a La Colònia de Sant Jordi, Campos, Felanitx y Portocolom. Aquests pobles es troben en un radi d'aprox. 10 km de Santanyí. Porreres està a uns 15 km del centre mèdic a Santanyi.


El seu metge d'urgències a Mallorca

A Mallorca, les urgències mèdiques són imprevisibles. Per aquest motiu pot ocórrer que es demorin les cites programades durant l'horari de consulta. En honor als pacients que necessiten ser atesos amb urgència, preguem la seva comprensió. En cas d'emergència podem arribar amb la màxima rapidesa fins als pacients encara que aquests es trobin en els racons més remots, o en un dels ports de Mallorca, fins i tot quan hi hagi molt trànsit, gràcies al fet de poder desplaçar-nos amb motocicleta.

Comunidad de mèdicos

(+34) 971 642 111

Carrer d´en Llaneras 2

07650 Santanyí

info@medizincentrumsantanyi.com

_______________________

Horari de consulta

_______________________

Dr. med. Manfred Schlüter

Correu electrònic al Dr. Schlüter

Metge especialista

Ortopèdia & medicina esportiva

acupuntura

de dilluns a divendres:

10:00 a 12:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 636 296 378
_______________________

Dr. med. M. E. Rösel

Correu electrònic al Dr. Rösel

Metge especialista

en medicina general

de dilluns a divendres:

09:00 a 13:00 h

i amb cita prèvia

Cridada d´emergències
(+34) 697 339 549

_______________________

Copyright: MedizinCentrum Santanyi